lauantai 3. marraskuuta 2012

Arjen ylellisyyttä

Kolmen vuoden pienissä tiloissa asumisen jälkeen pienetkin itsestäänselvyydet tuntuu nyt ihan luksukselta. Näitä on:
 * tiskikone: käsin en suostu tiskaamaan mitään vähään aikaan. Koneeseen menee ihan kaikki astiat.

 * oma pesukone: enää ei tarvitse mennä kolmea kerrosta alas ja huomata, että pesukone onkin varattu. Ja eikun takaisin yläkertaan. Usein vielä vauva kainalossa. Nyt voi pestä pyykkiä just silloin, kun itse haluaa.

* kuivausrumpu: ei pyykkien ripustamista!

* sadesuihku ja hierova suihku: Aivan ihanaa olla sateen alla sisällä :) Ja hierova suihku tuntuu niin hyvältä neulomisesta kipeytyneissä hartioissa (ristiäislahjaa olen ahkerasti tehnyt siskon tyttärelle).


Ihanaa on myös se, että lapset saa hyppiä ja pomppia niin paljon kuin lystäävät. Ei kuulu äänet naapuriin. Pikkuneidin voi vaunulenkin jälkeen jättää ulos nukkumaan ja itse mennä sisälle. Kerrostalossa tämäkään ei ollut mahdollista. Mies saa luukuttaa musiikkia ihan täysillä :) Ja kaiken lisäksi tytöt voivat kuunnella yläkerrassa Robinia ja alhaalla voi kuunnella omaa musiikkia eikä kumpaakaan häiritse toisen musiikki. On tää aika luksusta tää elämä :)

Keinutuoli on tuparilahja appivanhemmilta. Takana näkyvät leikkihuoneen puolapuut.
Vaikka onhan tässä ehtinyt pieniä kommelluksiakin olla. Vielä ei olla oikein totuttu kahden kerroksen asumiseen. Ensimmäisiä kertoja, kun käytiin alhaalla suihkussa, niin puhtaat vaatteet olivat tietenkin yläkerrassa, eikä verhoja vielä ikkunoissa. Ja tytöt, kun kävivät yläkerran suihkussa ekan kerran, niin pyyhkeet olivat totta kai alakerrassa.

Asemankello on ostettu muutama vuosi sitten. Makuuhuoneiden ovet ovat vielä sisustuselementtinä olohuoneessa. 
Lämmityskin on ollut vähän hakusessa. Ensimmäiset yöt oli aika vilpoisia ja sitten oli jo liiankin lämmintä. Nyt alkaa pikku hiljaa oikea lämpö löytyä. Postikaan ei tule enää ovelle, vaan pitää hakea ulkoa.

Olohuoneen kellon halkaisija on 60 cm, mutta ei näytä yhtään liian isolta isossa huoneessa.
Ja vielä tää pimeys... Maalla on t-o-d-e-l-l-a pimeää. Tänäkin iltana ulkoiltiin otsalamppujen ja taskulamppujen valossa. Mutta on täällä silti niiin ihana asua!!!

~ ~ ~ ~ ~ ~
Älä täytä elämääsi päivillä, täytä kaikki päiväsi elämällä.

5 kommenttia:

 1. en tiä johtuuko kellonajasta ja väsymyksestä, mut tää sun blogitekstis naurutti mua joteski niin nyt :') siis otsalamput! ai luoja! arjen ylellisyyttä täällä meillä on katulamput <3 mut ihanaa, ku teillä on ihanaa siellä! p.s. kastelahjaa innolla odottaen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väsymyksestä varmaan johtuu :) Onhan katulamputkin ylellisyyttä, osaathan nauttia niistäkin itsestäänselvyyksistä... Toivottavasti kastelahja miellyttää.

   Poista
 2. mä en osaa nauttia muusta kuin itsestään selvistä asioista ;) kastelahja oli i-h-a-n-a!

  VastaaPoista