tiistai 23. lokakuuta 2012

Aikainen joulu

Laatikoista on nyt purettu ahkerasti tavaroita. Osa vaatteista, astioista ja leluista on ollut varastossa yli kolme vuotta. Yhdessä on ihmetelty, että onko meillä tällaisiakin astioita/leluja... Vähän niin kuin joulu jo olisi, kun saa "uusia" tavaroita.

Ihan oikeitakin joululahjoja ollaan availtu. Mies saa joka vuosi työpaikaltaan joululahjan ja kolmen viime vuoden lahjat on olleet avaamattomina. Nyt ne avattiin. Yhdestä paljastui Sarpanevan teräslautanen ja 6 Tsaikka-lasia. Ja toisessa paketissa oli mm. valurautapata. Kolmannessa oli ruokailuvälineitä, mutta ne taitavat mennä myyntiin.Yksi ilta vaunulenkiltä tullessa kuistilla oli jättimäinen paketti. Sieltä paljastui alakertaan uusi sohva, Ektorp. Kyllä onkin hyvä sohva istua ja maata! Hinta-laatusuhde on kohdillaan. Samalla reissulla Mies oli ostanut myös rahin. Keinutuoli on tupaantuliaislahja Pikkuneidille.Nyt täytyy taas mennä jatkamaan laatikoiden purkamista ja tavaroiden järjestelemistä. Lauantaiksi pitäisi saada KOTI kuntoon, kun kahden neitosen synttärijuhlat.

~ ~ ~ ~ ~ ~

Aikaansaamisen jalon taidon lisäksi hallitse myös se jalo taito, että jätät asioita tekemättä. Elämän viisaus muodostuu epäolennaisuuksien eliminoimisesta.
-Lin Jutang


4 kommenttia:

 1. Tuo valurautapata on kivan näköinen. Siinä saisi varmaan hyvät hernerokat keitettyä. =)

  VastaaPoista
 2. Komea valurautapata, mahtuuko leivinuuniin?
  Kurkista blogiini, siellä on sinulle jotakin, jos ehdit vastaa, mutta ymmärrän kiireesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mahtuu leivinuuniin. Pitääpi käydä kurkkaamassa.

   Poista