tiistai 16. marraskuuta 2010

Vihdoinkin

saapui kauan odotettu kirjauutuus... nimittäin Kakkukellari-blogin Miian Kaarnasydän ja sammalkranssi.
Nopeasti selasin kirjan läpi ja siellä oli mitä ihanimpia askartelu- ja leivontajuttuja!


Nyt saa sataa ja olla koiranilmaa ulkona, niin voi hyvällä omalla tunnolla olla sisällä ja tehdä suolataikinasta sydämiä ja kardemummatähtiä.Kuopuksen herkkua, vaahtokarkkeja, on ihan pakko tehdä tällä viikolla. Sammal- ja muut luonnonmateriaalista tehdyt koristeet sopii niin hyvin tulevaan taloomme, että luultavasti teen kaikki kirjassa olleet työt jossain vaiheessa :) On kyllä just mulle sopiva kirja, oon niin innoissani! Ensimmäinen virkattu sydän on jo työn alla.


Isänpäivänä herätettiin isi laululla. Tytöt oli illalla kovin huolissaan, että herätäänkö ennen ku isi lähtee tontille. Onneks ei mennyt koko päivänä raksalle, vietettiin ihana päivä perheen kesken. Isi malttoi lähteä, pitkän harkinnan jälkeen, meidän kanssa papan luokse Satakuntaan. Aamupalaksi isi sai voileipäkakkua.


Tytöt olivat tehneet monta korttia koulussa ja päiväkodissa ja kotonakin vielä innostuivat askartelemaan. Kuopus oli tehnyt isille rasian, jonka sisällä oli itse tehtyjä makoisia suklaapipareita.


Esikoinen oli koulussa kirjoittanut isästään näin: "Isän lempiruoka on lihapiirakka, isän lempivaate on raksavaatteet, isä on hyvä rakentamaan". Onkohan meillä talonrakennus menossa? :)

Tein netissä valokuvakirjan rakennuksen alkuvaiheista. Montakohan jatko-osaa tähän tulee? Ja pitihän traktorimiehelle ostaa sopiva paita...


~ ~ ~ ~ ~ ~
Hyvät isät on tehty parransängest, henkseleist, hellist käsist, vahvoist haleist, pehmeist puheist ja paljost ajast.... -Minttu

1 kommentti:

  1. <3 Voi ihana isänpäivä!!!
    Ja tuo kirja, on pakko testata joka ohje!! Monta oon jo tehnykin :) Mietin, että blogiin laittais ihan oman kategorian noille kirjan jutuille ;)

    VastaaPoista