perjantai 27. syyskuuta 2013

Sittenkin!

Auringonkukat kukkii sittenkin! Nää on vaan jotain mattimyöhäisiä, nämä meidän auringonkukat, kun vasta viikko sitten avasivat kukkansa. Mahtavasti kurottelevat kohti aurinkoa.

Maakellari valmistuu sittenkin! Vielä kuukausi sitten tuntui siltä, ettei kellari ehdi valmistua tänä syksynä. Mies laittoikin tuulemaan ja saa kuin saakin kellarin valmiiksi. Hääpäivänämme Mies rakenteli holvikaton muottia laudoista.
Seuraavana viikonloppuna Papan kanssa muurasivat harkot paikoilleen.


Pari viikkoa sitten Mies valoi ovikatoksen reunan. Ja paranteli vielä murtuneita kohtia.


Viime viikonloppuna hän teki ovet vanerista ja foamista. Sekä kalkitsi maakellarin sisäpuolelta. Perunat, porkkanat ja punajuurisäilykkeet ovat vielä vintillä. Kohta ne pääsevät omalle paikalleen, kunhan vielä saadaan ovet paikoilleen, hyllyt rakennettua sekä maata kellarin päälle.Tomaatit paleltuivat sittenkin... Hallaharso ei säästänyt vielä vihreinä olleita tomaatteja yöpakkasilta. Kasvimaalla on aika lohduton näky 3 pakkasyön jälkeen. Kaikki jäljellä olevat kasvit (muutama kesäkurpitsa ja tomaatit) ja kukat (tuoksuherne, samettikukat, köynnöskrassi) on ihan nuutuneita. Viikonloppuna taidan ottaa kaikki pois, jotta päästään jyrsimään kasvimaa.

~ ~ ~ ~ ~ ~
Ihminen, joka luulee tietävänsä, harvoin tietää luulevansa.
-Raimo Lohi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti