keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Täys kymppi

Tänään esikoisemme täyttää jo kokonaiset 10 vuotta! Mihin tää aika oikein on menny.... Tein neitoselle lahjaksi valokuvakirjan. Aikamoinen urakka siinä olikin, 1152 kuvaa ja 132 sivua. Mutta onhan se ihana muisto. Muutkin kuvat olisi tarkoitus saada koneelta kirjoiksi.
Tytön synttäreitä varten meillä oli eilen muffinssitehdas pystyssä. Leivottiin 120 muffinssia ja tänä aamuna vielä Pikkuneidin kanssa jatkettiin 40 muffinssin verran.

Kummipojan tossutkin sain valmiiksi. Tämän mallisten tossujen tekemisestä tykkäsin. Ensimmäiset tossut (vihreät) tein ohjeen mukaan, mutta tuli mielestäni liian isot tossun suusta. Toisia tossuja (siniset) kavensin enemmän kuin neuvottiin ja tuli mielestäni paljon paremmannäköiset. Päänvaivaa tuotti, ja paljon, tossuihin kirjotut tähdet. Monen monta versiota tein ja vieläkin näyttävät mielestäni kukilta ennemmin kuin tähdiltä....


~ ~ ~ ~ ~ ~

Tarkkaile puhetapaasi, jos haluat saavuttaa mielenrauhan. Aloita jokainen päivä omaksumalla tyyni, tyytyväinen ja iloinen asenne, niin päivistäsi tulee väistämättä mukavia ja onnistuneita.
-Norman Vincent Peale5 kommenttia:

 1. ihan itku tulee, kun kattoo noita vanhoja kuvia :') miten joku voi olla noin söpnä <3 ihana Salla.

  VastaaPoista
 2. Eli sä siis kuitenkin stressasit noiden tossujen suhteen. Kuka noi kaikki 160 muffinssia syö?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en mä niin stressannu, ainoastaan noi tähdet oli niiin ärsyttävät. Meillähän syödään vaan muffinsseja lauantaina :) N. 50 muffinssia on jo kaverit syöneet. JA tänään tein vielä n. 100 muffinssia lisää...

   Poista