torstai 13. joulukuuta 2012

Vieraat laatikkoon

Jo pari vuotta sitten bongasin appivanhempien varastosta valkoisen puusohvan. Levitettävä sohva laitettiin puku/vierashuoneeseen. Mies kyllä totesi, että kuka suostuu nukkumaan laatikossa. Samanlaisessa sohvassa olemme serkkuni kanssa lapsina nukkuneet yökylässä mummulassa.Joulun kunniaksi sohva sai ylleen punaisen peiton. Koristeeksi laitoin valkoiset pitsityynyt ja tonttutyynyt. Pitsityynyjä en ole itse virkannut, vaan ostanut Elloksen alesta joskus. Ikkunalaudalla olevan valaisimen varjostimen Mamma on tehnyt kirppikseltä ostettuun jalkaan. Valaisimessa vain on johto, joka ei sovi meidän pistorasiaan. (Jonkun sähkärin pitäisi muuttaa johto sopivaksi (mies on sähköinsinööri...)).Ruskean puusohvan Mies löysi majalta, jonne Miehen setä sen oli varastoinut. Tämän voi myös levittää ja tästäkin tulee mukava yölaatikko vieraille :) Sohvan pehmusteeksi laitoin patjan päälle yli 30 vuotta vanhat täkit. Appivanhemmat ovat saaneet nämä täkit häälahjaksi, mutta niitä ei olla käytetty. Mamma kysyi minulta haluaisinko ne ja totta kai otin ne ilomielin vastaan.Ektorpkin sai ylleen jouluiset tyynyt, jotka olen tehnyt jo monta vuotta sitten. Pari punaista vilttiäkin sohvalle ilmestyi.Joulusiivous tehtiin jo tänään. Homma sujui sukkelaan, kun kaikki olivat touhussa mukana. Matotkin saivat kunnon lumipesun, kun olivat koko päivän ulkona lumisateessa.
~ ~ ~ ~ ~ ~

Tilaisuuden kultaisen tuokion hyödyntäminen ja käden ulottuvilla olevaan hyvään tarttuminen ovat suurta elämäntaitoa.        -S. Johnson

4 kommenttia:

  1. No jo on jouluista! :) meillekki voi tulla laittamaan joulun esille ;)

    VastaaPoista
  2. Meillä on vielä enemmänki koristeita ja kaikkea jouluista. Esittelen niitä tässä joku päivä. Voin perjantaina laittaa teille joulua, kun tullaan sinne päin :)

    VastaaPoista