maanantai 31. joulukuuta 2012

Huonekaluja ja tunnustus

Ennen joulua haettiin äidin luota muutamia perintöhuonekaluja. Pianon olen saanut jo melkein 20 vuotta sitten. Piironki, Singeri ja 3 tuolia ovat Mummuni perintöä.


Piironki on muuten hyvässä kunnossa, mutta toiseksi alin laatikko ei tahdo aueta. Ja laatikoiden nupit pitää ehdottomasti vaihtaa.


Singerin Pappani on entisöinyt maalaamalla. Vielä en ole kokeillut toimiiko.


Yhden tuolin istuinosa on palapelinä, mutta kätevä mies senkin saa korjattua.


Hyllyn olen maalannut itse joskus lapsena. Hiominen on vissiin jäänyt vähän huonommalle, kun keltainen maali näkyy joistain kohdista. Mutta onhan tällä tunnearvoa :) On tulossa makuuhuoneen seinälle. Tällä hetkellä laitoin sen lattialle pinnasängyn päätyyn. Muutama iltasatukirjakin siihen laitettiin.


Sain Sinisen unelman Katjalta tunnustuksen. Kiitos Katja! Tunnustuksen säännöt on seuraavat:
-jaa tunnustus kahdeksalle bloggaajalle ja ilmoita siitä heille
-kerro itsestäsi kahdeksan asiaa


1. Olen vasenkätinen.
2. En ole koskaan ollut lentokoneessa.
3. Inhoan ilmapalloja. En tiedä mistä tämä on tullut, mutta ne on vaan niin inhottavia, varsinkin kun pyörivät jaloissa ja koko ajan tiellä.
4. Olen järjestelmällinen, mutta silti tavaroita on sikin sokin. Kummallista... Töissä työpöytäni on kyllä tiptop ja tavarat ojennuksessa. Miksei sama säily kotona. Johtuiskohan noista neljästä muusta talon asukista...
5. Olen hoitovapaalla vielä ainakin vuoden.
6. En osaa nukahtaa ellen lue jotain. Vaikka miten väsyttäisi, on pakko edes hetki lukea, jotta saa unen.
7. Pelkään korkeita paikkoja.
8. Neulon tai virkkaan samalla, kun katson telkkaria, ja yleensä vain silloin. Meillä on tv vain yläkerran aulassa ja sitä tulee nykyään katsottua tosi vähän eikä sitä kyllä kaipaakaan. Ehkä siksi on tullut nyt vähemmän tehtyä käsitöitäkin.

Tämä pitäisi jakaa 8 blogille, mutta on kiertänyt jo aika monessa. Joten saa napata mukaansa ken haluaa.


Olemme olleet nyt joululomalla tosi ahkeria, tai mies on ollut :). Meillä on valmistunut saunan lauteet, ompelunurkkaus minulle, vaatehuoneiden hyllyt ja sängynkin Mies tekaisi yhtenä päivänä. Niin, ja yksi uusi perheenjäsenkin meille on ilmestynyt. Näistä lisää ensi vuonna.

OIKEIN RATTOISAA VUODEN VIIMEISTÄ PÄIVÄÄ JA HYVÄÄ UUTTA VUOTTA KAIKILLE!!

~ ~ ~ ~ ~ ~
Et voi muuttaa menneisyyttäsi, mutta voit pilata nykyisyyden huolehtimalla tulevaisuudestasi.

2 kommenttia: