perjantai 30. heinäkuuta 2010

Neulottu koira


Kuopus pyysi taannoin minua tekemään mustan koiran.Tarkoitus oli virkata koira, mutta mustaa lankaa oli aivan mahdoton virkata. Mistään ei kuitenkaan löytynyt neitiä miellyttävää ohjetta. Kirjastosta lopulta löysin uuden viehättävän kirjan Neulo ja huovuta leluja. Siitä muokkasin ponin ja nallen ohjeilla koiran. 
Ei tullut ihan sellaista, kun olin ajatellut. Pää on ensinnäkin aivan liian iso vartaloon nähden. Onneksi lapsilla on vilkas mielikuvitus ja keksivät, että se voi olla Pet shop -koira. Jalatkin ovat turhan pitkät... 

Pääasia kuitenkin, että neiti kelpuutti koiran uudeksi lelukseen :)


Seuraavalla kerralla taidan tehdä ihan ohjeen mukaan enkä omasta päästä. Lisää tilauksia on jo tullut, kuopus haluaa samaisesta kirjasta Tuhkimo-keikausnuken. Esikoinen puolestaan kärpäsen ja karvapallon. Kärpäselle pitää kuulemma tehdä vaippa, tutti ja tuttipullo. Mahtaakohan mistään löytyä ohjetta virkatun tai neulotun kärpäsen tekoon?


~ ~ ~ ~ ~ ~ 

Muista että joskus se, ettei saa mitä haluaa, on suorastaan ihmeellinen onnenpotku.-Tenzin Gyatso

4 kommenttia:

 1. heippa!
  onpa teillä ollu urakkaa talon siirrossa!mutta ihanaa,ku ootte uskaltanu lähteä projektiin ja unelmanne on alakanu elää!
  kiva seurata:)

  VastaaPoista
 2. Talon siirto oli vasta jäävuoren huippu... Sen jälkeen on urakkaa ollut vaikka missä, mutta niistä myöhemmin lisää.

  VastaaPoista
 3. kiitos vierailusta Niittykummussa! Saat ilman muuta linkittää sen listallesi :) Mielenkiintoinen taloprojekti teillä! Hurja urakka, mutta varmasti jokaisen hikikarpalon arvoinen..

  Ihanaa loppukesää!

  VastaaPoista
 4. Kiitos anonyymi Niittykummusta! Aurinkoista loppukesää myös sinulle!

  VastaaPoista