sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

"Koti"-ikävä

Lapsille iskee edelleen silloin tällöin ikävä vanhaan kotiin. Viime syksynä muutettiin rivitalokolmiosta kerrostalon vuokrakaksioon. Lapsille jäi monia päiväkoti- ja muita kavereita toiseen kaupunkiin.


Kuopus eilen alkoi yhtäkkiä itkeä, että haluaa takaisin vanhaan kotiin, miks meidän piti muuttaa pois... Täällä ei kuulemma ole mitään kivaa, kun mekotkin on ihan sekaisin :) 


Itselläkin on joskus hieman ikävä, mutta eniten rassaa tämä vuokralla asuminen pienissä tiloissa. Kun mistään ei mitään löydä ja tavaraa on paljon joka puolella. Onneksi on tilava varastokoppi alakerrassa, joka on täynnä banaanilaatikoita. Lisäksi sekä vaatehuone että parveke toimivat varastoina. 


Tänään meillä oli tuttavaperhe entisestä kotikaupungista vierailulla. Lähtiessä heidän tyttönsä kysyi, että miksi meidän kavereiden pitää asua näin kaukana. On sitä ikävää toisinkin päin. Mutta onneksi on tytöt saaneet uusia kavereita. Ja kunhan talo valmistuu, niin varmaan sitten helpottaa vanhan kodin ikäväkin. 
~ ~ ~ ~ ~ ~ 
Se, mitä meillä on takanamme, ja mitä meillä on edessämme, ovat pikkuasioita verrattuna siihen mitä meillä on sisällämme. -Emerson

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti