keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Liiloja kukkia

Nyt on yläkerran makuuhuoneet tapetoitu. Olipas vaikea valita tapettia. Varsinkin neitien huoneeseen kesti aikansa löytää tapetit, jotka miellyttää molempia tyttöjä. Lopulta päädyimme tapetoimaan kolmella eri tapetilla. Näin kumpikin neiti sai valita yhden tapetin (josta välttämättä toinen ei niin välittänyt) ja yhdessä valittiin kolmas.

Oviseinällä tiilitapettia, ikkuna- ja päätyseinällä hopeista tapettia. 
Ja vielä vaatehuoneen seinällä kukkatapettia.


Meidän makuuhuoneeseen löytyi alekorista liilaa kukkatapettia ja sen kaveriksi liilaa tapettia :) Ihan en oo tähän tyytyväinen, mutta näillä nyt mennään...~ ~ ~ ~ ~ ~
Parempi epäonnistua siinä, missä haluaa onnistua, kuin onnistua yhdentekevässä.
-Torsti Lehtinen

7 kommenttia:

 1. Ekat kaksi kuvaa ihania,kolmaskin aika kiva,kaksi viimistä minun makuuni vähän liian kirjavia ja "imeliä",mutta se voi olla että kuvasta ei saa selkeää kuvaa,eli paikanpäällä varmasti kivat=)Ja se onkin juuri ihanaa että meillä kaikilla oma erillainen maku,muuten oliskin tylsää...ihanaa syksyä sinne T:teija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos teija kommentistasi! Kukkatapetti näyttää kieltämättä kuvassa vähän kirjavalta. Ei oo luonnossa ihan noin kirjava, vaikka erilainen onkin mitä ajattelin. Rullasta on niin hankala ajatella miltä näyttää seinällä.

   Poista
 2. Varmasti hienot tapetit. Kuvassa lila väri ei aina tule samaa kuin luonnossa, olen sen kokenut, joten uskon tuon lilan tapetin olevan todella hyvä. Nythän on kuviolliset tapetit hyvinkin in. Minä näkisin tuohon yksivärisen sävyyn sopivan tai valkoisen päiväpeiteen ja huoneesta tulee todella nätti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoinen päiväpeitto on olemassa ja sängynpäädystä tulee luultavasti myös valkoinen tai vaalea. Verhotkin vois olla vaaleet, niin ei ehkä sitten tapetti pistä niin silmään. Saa tulla paikan päällekin katsomaan :)

   Poista
 3. i-h-a-n-a toi iso kukkatapetti! mutta, en edelleenkään ymmärrä, et miks tytöt jakaa huoneen ja riitelee tapetista, ku mahis ois molemmilla omaan huoneeseen. mutta tätäkään asiaa mun ei tarvi ymmärtää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään kanssa tosta tapetista. Ethän sä nyt ihan kaikkee voikaan ymmärtää :) Mut onhan se pikkuneidin kanssa parermpi nukkua yläkerrassa kuin alhaalla. ja leikkihuone on hyvä alhaalla, kun kuitenkin leluja siellä eniten tarvitaan...

   Poista
 4. Blogissani on sinulle tunnustus! =)

  VastaaPoista