keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Viimeisin sisustushankinta ja jotain mustavalkoista, 1-2/1

Aloitanpa haasteen saman tien...
Asumme siis tällä hetkellä vuokrakaksiossa. Tiivis ja läheinen tunnelma vallitsee, kun 2 aikuista ja 3 lasta oleilevat 62 neliössä...

Pari vuotta sitten pakatuissa muuttolaatikoissa on suurin osa tavaroista ja joitakin uusiakin hankintoja ja kirpputorilöytöjä. Kaikkea en edes muista. Siksi mitään varsinaisia sisustushankintoja en viitsi tässä vaiheessa tähän asuntoon tehdä, kun toivottavasti pääsemme muuttamaan kesällä.

Uusi kesäisempi pöytäliina oli kuitenkin hankittava, kun edellinen on käytössä toisessa tarkoituksessa. Siitä kerron myöhemmin. Läheisessä kaupungissa on Finlaysonin tehtaanmyymälä ja sieltä löytyi edullinen kernipala. "Talvi" on kankaan nimi, mutta on tämä mun mielestä keväisemmän näköinen kuin lumihiutalepöytäliina.


Mustavalkoista ei kovinkaan paljon meiltä löydy. Tänään ostin samaisesta liikkeestä tyynyn, johon sai Siivousmuumi-tyynyliinan.


Vanhin tytär on kuvataidekoulussa piirtänyt meriaiheisen taulun.


~ ~ ~ ~ ~ ~
Jos olet sitä mieltä, että "huomenna minä aloitan", niin mieti miksi se olisi huomenna
sen helpompaa - aloita nyt!

3 kommenttia:

 1. ihana toi muumi-tyynyliina!! mäki haluun :)

  VastaaPoista
 2. Siis onko mun kummityttö noin lahjakas, et on piirtänyt ton kokonaan itse? WAU! Sen täytyy tehdä mulle joku yhtä hieno taulu! Paremmat taidot sil on kun mulla (joka ei paljon vaadi), sen ois kuulunu piirtää ne vauvakutsu-jutut :)

  VastaaPoista
 3. Minna: Katsotaan, ku sulla on nimipäivä...
  Hanna: Kyllä sun kummityttö on noin lahjakas :) Meillä on toinenki versio, joka on väritetty. Vauvakutsujututhan oli hienoja ;)

  VastaaPoista