maanantai 2. toukokuuta 2011

Pääsiäisestä vappuun

Palmusunnuntaina myös tontilla kävi virpojia.


Pääsiäinen, torstaista tiistaihin, vietettiin mökillä Keski-Suomessa. Sielläkin oli jo melkein kaikki lumet sulaneet, jäät ei ihan vielä ehtineet lähteä. Koko pääsiäinen oli lämmin ja aurinkoinen. Tytöt puhaltelivat saippuakuplista koristuksia kalliolle ja puihin.Iltaisin saunottiin ja uhkarohkeat tytöt kävivät isin kanssa pulahtamassa järvessä. Saunan jälkeen oli ihana istuskella terassilla, kun oli niin lämmintä, tosi kesäiset ilmat.


Metsäretkiltä tytöt keräsivät aarteita omiin kokoelmiinsa.Vappua vietettiin tontilla ja samalla avattiin grillikausi. Grillin mies teki viime kesänä takan rikkimenneistä sydänelementeistä ja ritilänä toimii vanhan öljynlämmittimen kansi. Vapputarjoilujen pöytänä, ja ehkä jatkossakin pöytänä, oli takapihan tasainen iso kivi.


Taas on muutama arkinen päivä välissä ennen seuraavia juhlia. Raksalla putsasin tänään kukkapenkkiä ja koottiin tytöille trampoliini. Mies on jatkanut putkien eristämistä.

~ ~ ~ ~ ~ ~
Sinun ei tarvitse olla joka päivä parempi kuin edellisenä päivänä. Ihmiset voivat kasvaa myös pienenemällä, tulemalla jälleen lapsiksi.
-Martti Lindqvist

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti