torstai 3. maaliskuuta 2011

Lomailua ja sairastelua

Meillä on nyt hiihtoloma ja tytöt on vuorotellen ja yhtä aikaa ollu kipeenä. Kuopus aloitti viime perjantai-iltana oksentamaan. Lauantaina oli tarkoitus lähteä aikaisin aamulla yhteiskyydillä sukulaisen 70-vuotissynttäreille. Mies meni sinne lopulta esikoisen kanssa ja me sairastettiin ja pelailtiin kuopuksen kanssa kotona.

Maanantain piti mennä Hoploppiin, mutta sukulaisperhe oli kipeenä, joten siirrettiin seikkailu tiistaille. Kivaa siellä oli kuitenkin, vaikka osa lapsista oli edelleen kipeitä eikä päässeet mukaan. Keskiviikkona oltiin aamulla uimassa. Esikoinen nukahti heti, kun päästiin autoon ja kotona mitattiin 37,6 astetta kuumetta. Illalla kuume vielä nousi ja yöllä myös kuopus sai kuumeen. Kuopuksella on jo pari päivää ollu aika paha yskä eikä viime yönä nukkunu oikein ollenkaan, kun niin yskitti.

Tänään piti lähteä mummulaan ja pientä serkkupoikaa katsomaan ja esikoisen tätinsä kanssa elokuviin. Pikkupotilaat katsovat nyt vaan telkkaria ja syövät jäätelöä... Mamma on kuulemma sanonut, että jäätelö auttaa kurkkukipuun ja yskään :) No täytyyhän sitä lomalla vähän herkutella, vaikka kipeä olisikin.

Kuvia ei nyt ole, kun kone ei jostain syystä niitä halua näyttää. Jospa ensi viikolla kaikki onnistuis paremmin, kun arki alkaa...

~ ~ ~ ~ ~ ~

Sinun ei tarvitse olla joka päivä parempi kuin edellisenä päivänä. Ihmiset voivat kasvaa myös pienenemällä, tulemalla jälleen lapsiksi.
-Martti Lindqvist

4 kommenttia:

 1. Juu, me täällä odotellaan serkkuja kylään! Koittakaahan parantua!

  VastaaPoista
 2. Samoin odotellaan :) Parannelkaa rauhassa.

  VastaaPoista
 3. Pikaista paranemista!

  Meillä juuri samat taudit jyllänneet ja vieläpä samassa järjestyksessä! Poika on jo täysin kunnossa (ja vauhtia riittää!) mutta itse olen vieläkin yli viikon sairastaneena toipilas.

  VastaaPoista
 4. Parannuttu on ja päästiinhän me serkkuja ja pikkuserkkuja tapaamaan.
  Paranemista ja toipumista myös sinulle Kati!

  VastaaPoista