torstai 21. lokakuuta 2010

Tunika ja rottia

Tein kuopukselle tunikan samasta langasta kuin esikoiselle. Sitä jäi edelleen 1 kerä jäljelle. Eli 7 kerää meni kahteen tunikaan, vaikka ohjeen mukaan 8 kerää menee yhteen... Mutta hyvä näin. 


Neiti itse suunnitteli valkoisesta pörrölangasta raidan yläosaan ja halusi myös taskun tästä langasta. Tasku on hieman venynyt, koska siellä on kuljetettu rottia :) 


Ikeasta tytöt halusivat ostaa itselleen rotat. Onneksi eivät sentään eläviä rottia halaja. Rotille tehtiin heti häkki banaanilaatikosta. Se jouduttiin kuitenkin purkamaan, kun laitoin laatikkoon kirppikselle meneviä tavaroita. Tämän aamun ovat kuljettaneet rottiaan narun päässä ja pitäneet tunikan taskuissa.Lattialla vilistää Roope ja taskusta pilkistää Ninnin häntä. 

~ ~ ~ ~ ~ ~ 
Ihminen on onnistuja, jos hän nousee aamulla ylös ja menee illalla nukkumaan ja siinä välissä tekee mitä haluaa.

p.s. Miks tää bloggeri hävittää jo lataamansa kuvatiedostot?? Ärsyttävää. Kuvat pitää nyt siis ladata yksi kerrallaan ja siirtää tekstin sekaan. Vai onko jokin muu kikka olemassa? 

2 kommenttia:

  1. Mä laitan aina ensin kuvat, kylläkin yhden kerrallaan ja sen jälkeen kirjoitan tekstin kuvien väliin. Joskus mullaki kuvia katoaa johonki...

    VastaaPoista
  2. Kiitos Sanna vinkistä! Täytyy kokeilla ens kerralla tehdä noin päin.

    VastaaPoista