keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Kodikkuus lisääntyi

Eilen Mies pisti oikein tuulemaan. Laitettiin tauluja ja kynttelikköjä seinille ja eteisen kaappi sai ovet. Kyllä on paljon kodikkaampaa, kun on verhoja ikkunoissa ja tauluja seinillä. Pukuhuoneeseen saatiin lisää istumapaikkoja tuparivieraita varten. Ja huoneen järjestyskin muuttui. Puusohvaan vaihdoin keväisemmän päällisen.


Pukuhuoneesta kannettiin osa banaanilaatikoista vaatehuoneeseen. Muutama jätettiin vielä penkeiksi. Laatikoiden takaa "löytyi" tauluja. Mies päättikin heti laittaa taulut seinille. Vanhoissa hirsiseinissä ylimääräisetkään naulanreiät eivät haittaa mitään :) Tähän nurkkaukseen on tulossa kirjoille hylly, lattiasta kattoon. Sitä odotellessa ihastellaan maisematauluja.


Pukuhuoneen tiiliseinällä roikkuu (on rautalangalla listan ali kiinnitetty) lehtikynttelikkö, joka sopii hyvin verhoihin. Ja sen vieressä kattoparruun kiinnitettynä toinen kynttelikkö. Perjantaina testataan miten ihanalta näyttävät kynttilöiden kera.
Verhoja olen saanut tehtyä. Vaikkakin Pikkuneiti auttoi ahkerasti, sylikkäin ommeltiin verhoja ja kiinniteltiin nuppineuloja. Ei ole neiti ennen nähnyt äidin ompelevan, siksi kiinnosti niin paljon. Sain kuitenkin melkein kaikki verhot ommeltua. Vaatehuoneiden oviaukkoihin laitoin verhot, jossain vaiheessa on ovet tulossa niihin.Ruskea puusohva siirrettiin leikkihuoneeseen. Ompelin verhokankaasta päälliset selkänojan tyynyihin.


Olohuoneeseen en ainakaan tässä vaiheessa laittanut verhoja. Maisema saa toimia verhona. Rottinkitähtien tilalle ripustin sydänkyntteliköt. Pikkuneidin maalaama taulukin pääsi seinälle.Eteisen kaappi muuttui hetkessä huomattavasti, kun Mies kavensi levyt liukuoviin ja asensi paikoilleen. On jotenkin valoisampi koko sisääntulo.


Pajassa ja puutarhassa -blogissa on arvonta, josta voi voittaa Seijan tekemiä upeita koruja. Käykäähän osallistumassa!


~ ~ ~ ~ ~ ~
Ei pelto kasva kattoen vaan kyntäen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti