torstai 25. marraskuuta 2010

Postilaatikko

Talon rakennuksessa on yllättäviäkin "ongelmia" ja pähkäilyjä. Nimittäin sopivan postilaatikon löytäminen ei ollut ihan helppoa. Halusimme ehdottomasti peltisen laatikon, ei mitään muovihässäkkää. Melkein joka paikassa oli myynnissä vain edestä aukeavia peltipostilaatikoita ja halusimme perinteisen ylhäältä aukeavan laatikon. Viimein löysimme mieleisen Clas Ohlssonilta.Nyt on ongelmana nimen ja talon numeron laittaminen postilaatikkoon. Siinä kun ei ole mitään valmista paikkaa nimelle. Maalia töpöttämällä ei onnistunut. Ehkä muovitaskusta tehty sabloona oli liian lerpsu, kun teksti levisi. Pysyisiköhän kontaktimuovista leikatut kirjaimet kiinni tuulessa ja tuiskussa?

Kertokaapa vinkkejä miten saisi postilaatikkoon nimen ja numeron kätevästi! 

~ ~ ~ ~ ~ ~
Hankkiudu eroon ongelmista. Ratkaise ne!

4 kommenttia:

 1. Tai jos tekisit kontaktimuovista sen sabluunan? Se ei ainakaan lörpsy.

  VastaaPoista
 2. Kiitos vinkistä Sanna-Mari! Täytyy kokeilla tota, ei luulis lörpsyvän :)

  VastaaPoista
 3. Meillä on sama postilaatikko, tosi hyvä onkin. Meillä on sellainen muovinen teetetty nimikyltti ohuella kaksipuolisella teipillä pysynyt nyt 4 vuotta kiinni ihan hyvin. Rautakaupoissa ja muissa myydään myös sellaisia tarrakirjaimia, joilla olen nähnyt joidenkin laittavan nimen. Clas Ohlssoniltakin voisi löytyä. Bauhausissa muistan nähneeni joskus, ehkä just silloin 4 v sitten.

  VastaaPoista
 4. Kiitos vinkistä! Tarrakirjaimia vois harkita. Meillä vaan toi mies tuppaa olemaan sen luontoinen, että kaikki pitää tehdä itse :)

  VastaaPoista