perjantai 1. helmikuuta 2013

Tapettiaskartelua

Päällystin yläkerran makuuhuoneiden ylijäämätapeteilla banaanilaatikoita. Huomattavasti muuttui ompelunurkkaus ja melko vähällä vaivalla.Tytöt innostuivat askartelemaan tapeteista ja langoista kynäpurkit.


Itsekin tein Pikkuneidin värikynille hernekeittopurkista säilytyspaikan. Isompien neitien mielestä tämä on liian tylsä.


Keittiöön ostin uuden pöytäliinan. Keskimmäinen tytär valitsi muffinssikuvioisen liinan. Itse olisin valinnut vaaleamman, mutta ei tää niin paha oo kuitenkaan. Kissan ruokakuppien ja syöttötuolin alla on samaa vahakangasta.Tytöt tekivät askarteluvihon taitelluista papereista sekä tapetista. Pöytäliinasta jäi jämäpaloja yli ja niistä esikoinen teki vielä leivoslehtiön. Lehtiöön hän kerää kuulemma muffinssien ohjeita ja loppukuussa olevat kymppisynttärit on muffinssiaiheiset...~ ~ ~ ~ ~ ~
Kun tanssit, tarkoituksesi ei ole päästä tanssilattialla tiettyyn paikkaan. Tarkoituksesi on nauttia joka askeleesta matkan varrella. -Wayne Dyer

8 kommenttia:

 1. ihanaa vahakangasta! mistä tollasta löyty? muffinssi-aiheiset synttärit, hmm, kai siellä on sit myös suolasia muffinsseja? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jyskistä sitä löytyi. Kaverisynttäreitä neiti suunnitteli, mutta varmaan samantapaiset tarjoilut on myös sukulaisille. Tilaus on otettu vastaan :)

   Poista
 2. Toihan on Minna samanlainen, ku se sun muistilappupidikkees. Vai muffinseja.. Suklaakuorrutteella sitten, kaikilla erilaisilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylläpä teiltä nyt tulee vaatimuksia :) Katsotaan nyt mitä saadaan aikaiseks...

   Poista
  2. No hei, jos pitää enimmäkseen pelkkiä muffinsseja syödä, ni täytyy ne ny ol sellasia, et niitä voi syödä :)

   Poista
  3. Mut muffinssithan on hyviä vaikka niissä ois mitä! Tein eilen koekappaleita ja ai, että mut on nam. Miksiköhän näitä ei tuu tehtyä useemmin? On niin helppoja ja hyviä.

   Poista