tiistai 8. marraskuuta 2011

Vessat ja kylpyhuone

Taas on taukoa ollut blogin päivittämisestä. Tällä kertaa tauon "syynä" on kolmisen viikkoa sitten syntynyt pieni prinsessa :)


Mies on isyyslomalla ahkeroinut raksalla... Yläkerran ja alakerran vessaan on asennettu pytyt ja kalusteet. Valkoinen seinälaatta on molemmissa sama. Alakerran vessaan laitettiin tehosteeksi kivilaattaa ja yläkertaan mustaa ja punaista mosaiikkia. Yläkerran vessaan on tulossa punaiset kaapinovet ja laatikot.
Myös kylpyhuone on viimeistelty suihkuilla.


Eteisen mies on laatoittanut ja portaita rakentanut ahkeraan. Eteisen laatat ostettiin Agrimarketin loppuunmyynnistä viime vuonna. Laattoja oli aika sopivasti, kolme jäi yli :)
Tällä hetkellä mies häärää saunan lauteiden ja keittiön kalusteiden kimpussa. Niistä kuvaa myöhemmin. Me tytöt hääräillään kotona ja opetellaan vauvantahtista elämää.

~ ~ ~ ~ ~ ~
Älä hämmästele ihmeitä, odota niitä

8 kommenttia:

 1. Onnittelut uudesta herätyskellosta :)

  Tosi hyvännäkösiä veski-ja kylpääritiloja teille tulossa!

  VastaaPoista
 2. Voi pientä! Tarttis nähdä!! Missäpäin kakkukupuni mahtaa seikkailla? Ja nuo PORTAAT on tosi hienot!! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Sanna-Mari!
  Pauliina: Tulkaa käymään :) Kakkukupu on edelleen meillä.

  VastaaPoista
 4. Hei, siirsin pikkuE:n synttärit ens vkon lauantaille jo, kun on seuraavana vloppuna muuta... Toivottavasti nähdään :) Kutsut tulee ma vasta.

  VastaaPoista
 5. ompas kivan näkönen suihku :) ja voi Sohvia <3

  VastaaPoista
 6. Pauliina: Kaikki ei päästä, mut katotaan jos tullaan pienemmällä porukalla.

  Minna: Kiitos, itekin tykkään suihkuista tosi paljon :) Sohvi...

  VastaaPoista
 7. Hei!Eksyin blogiisi kun etsiskelin netistä kivilaattoja. Teidän alakerran vessan kivilaatta on tosi nätti. Mistähän olette ostaneet sen? Ja jos muistat laatan mallin, niin olisin tiedosta kiitollinen:)!
  terv.Mari

  VastaaPoista
 8. Hei, Mari ja kiitos vierailustasi sekä kommentista. Laatta on ostettu Bauhausista. Mallia tai nimeä en muista ulkoa, joku kivijäljitelmälaatta se on.

  VastaaPoista