maanantai 31. tammikuuta 2011

Aulan seinäpohdintaa

Yläkerran aulaan pitäisi saada seinäsuunnitelma tehtyä. Ollaan ajateltu, että sinne tulisi jonkinlaista paneelia. Siis lattiasta kattoon. Ongelma on nyt se, että laitetaanko paneelit vaakaan vai pystyyn ja minkälevyisenä. Mies haluaisi tämän mitä pikimmin tietää, jotta pystyy tekemään koolaukset oikein päin....

Katselin netistä vaihtoehtoja. Tässä ensimmäisessä on kiva idea. Ois vähän niinku kompromissi :)


 Tuliskohan tästä seinästä liian harmaa, kun aula on kuitenkin suht iso, n. 20 m2?


Tällainen panelointi tulee alakerran eteistilaan. Yläkerrassa voisi ehkä olla vähän leveämpää paneelia.


Tässä on tarpeeksi leveyttä, vois toimia.


Tytöt haluais yläkertaan samanlaiset seinät kuin alakerrassa, eli hirsiseinät. Mutta mun, ja miehenkin mielestä, yläkerrassa vois olla jotain muuta, kun kuitenkin lähes koko alakerta on hirsiseinällä. Mitäs mieltä ootte?

~ ~ ~ ~ ~ ~
Kun seuraavan kerran lähdet etsimään jotakin, peru aikeesi - mene löytämään!2 kommenttia:

  1. Mä sanoisin, et kakkonen tai nelonen. Vähän vaikee hahmottaa, ku ei oo käyny siel ylhääl ollenkaan.. Sisustamisel saa sit liian harmauden pois. Toi ylimmäinen on aika pientä paneelia, tosin jos alhaallakin on pienempää, ni vois se silti jatkua ylhäälläkin. En tiedä, vaikeeta on! :)

    VastaaPoista
  2. Niinpä, vaikeeta on. Itekään en oo vieläkään uskaltautunu yläkertaan... Mun suosikki on myös toi nelonen. Tekstiileillä saa tosiaan värikkyyttä tai jos laittaiski jollekin seinälle tapetin.

    VastaaPoista