perjantai 8. lokakuuta 2010

Mosaiikki

Keskiviikkona olin kuopuksen kanssa kansalaisopiston Aikuinen-lapsi työpajassa. Se on aina kerran kuussa pari tuntia ja aihe on joka kerta eri. Tällä kertaa tehtiin mosaiikkitöitä.


Mukaan otettiin teknisestä tilasta ylijääneitä laattoja sekä yks rikki mennyt laatta eteiseen tulevista lattialaatoista. Kuopus oli myös innokkaasti kerännyt pieniä kiviä taskut täyteen päiväkodissa ja kotonakin. ja kerää niitä edelleen... Neiti kuitenkin löysi ohjaajan aarrelaatikosta paljon mielenkiintoisempia palasia ja kehitteli niistä ihan ite oman huoneensa seinälle taulun. Mukiin tulee kuulemma meikkejä :)


Mosaiikin tekeminen oli hauskaa sekä äidin että tyttären mielestä. Äiti sai luvan kanssa rikkoa ja purkaa aggressioita :) ja tytär toteuttaa itseään. Se oli myös tärkeää yhdessäoloa, neiti sai äidin kaiken huomion. Ja toisaalta esikoinen oli isin kanssa kahdestaan koko illan.

Talollakin on edistytty ja tavaraa tullut asennettavaksi ja lisää tulee ensi viikolla. Siitä tarkemmin myöhemmin. Syksyisen kirpakasta viikonloppua!

~ ~ ~ ~ ~ ~
Yksi ainoa auringonsäde riittää työntämään pois monta varjoa. 
-Fransiskus Assisilainen

1 kommentti:

  1. Kivan kuuloista mosaiikkailua :)
    Ja taas niin osuva aforismi!

    VastaaPoista